Τι τρέχει με τον θείο Θέμο;

Τίτλος: Τι τρέχει με τον θείο Θέμο;
Εκδότης: Εκδόσεις Ψυχογιός
ISBN13: 978-618-01-2608-2
Ημερομηνία έκδοσης 4/4/2019
Εικονογράφος: Στρούτση Αγγελική
Σελίδες: 104

Ένας θείος που συμπεριφέρεται σαν να τον έχουν απαγάγει εξωγήινοι. Ένα μυστηριώδες κόκκινο αυτοκίνητο που χάνεται στους δρόμους της πόλης. Μια άγνωστη, πολύ ψηλή, πολύ ξανθιά και πολύ γαλανομάτα γυναίκα. Και μια ανεξιχνίαστη κλοπή στο μεσαιωνικό κάστρο... Θα καταφέρουν άραγε η Ζωή, η Μάγδα και ο Μάνος να λύσουν το μυστήριο; Μια τρελή περιπέτεια γεμάτη δράση, χιούμορ και συναίσθημα!

Αγοράστε από: Εκδόσεις Ψυχογιός
Κριτικές

Μια υπέροχη περιπέτεια για μικρά και μεγάλα παιδιά έγραψε για μια ακόμα φορά η Ελένη Γεωργοστάθη. Μια περιπέτεια γεμάτη χιούμορ, μυστήριο, ζήλιες, έρωτα και οικογενειακή ζωή. Μια ιστορία που είναι γεμάτη ανατροπές και κρατά το ενδιαφέρον του μικρού αναγνώστη αμείωτο από την πρώτη ίσαμε την τελευταία του σελίδα. Σχέσεις που δοκιμάζονται, δένονται και μεγαλουργούν. [...] με το καταπληκτικό χιούμορ της Ελένης Γεωργοστάθη σε κρατά σε μια συνεχή αφύπνιση για την επόμενη ατάκα και συμβάν.

Ελένη Μπετεινάκη, Τα παραμύθια του Σαββάτου, 20/4/2019

Mια ιστορία που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων παιδιών μέχρι και την τελευταία σελίδα. Παρακολουθούμε και "ακούμε" τις σκέψεις της μικρής Ζωής, μια και είναι γραμμένο σε πρώτο πρόσωπο, σαν να διαβάζουμε το ημερολόγιό της. Γεμάτο έξυπνο χιούμορ, και πλοκή με δράση και ανατροπές.
Η εικονογράφιση από την Λέλα Στρούτση, είναι εξίσου διασκεδαστική και όμορφη. Με ασπρόμαυρα χρώματα, θυμίζει παλιές ταινίες κατασκοπείας.

blog Happy Learning Seeds, 20/4/2019